U bent hier

Benefiet VZW Hand in Hand / DAC De Moester

Op 31/10 organiseert VZW Hand in Hand / DAC De Moester de zaalshow CTRL 2.0 door Mentalist Gili ten voordele van de werking. Deze benefietvoorstelling gaat door in het Capitole te Gent. Er is een standaardformule ( 20 euro) en een VIP formule ( 45 euro). Inschrijven druk hier

Standaard Formule:

  • Centrale zitplaats vooraan ( de eerste 14 rijen worden via de website VZW IPSO verkocht)

VIP Formule:

  • Centrale zitplaats vooraan
  • Hap en drank na de voorstelling
  • Meet and Greet met Gili

Meer informatie:

CTRL 2.0
Mentalist Gili

Wat is controle?
Wat is keuzevrijheid?

Waarom stelt het ons gerust om in elke situatie de touwtjes stevig in handen te houden?
En zijn onze weloverwogen keuzes wel zo vrij als we soms denken?

 Voor politici, veiligheidsdiensten, werkgevers, maar ook in de relatie ouders-kinderen vormt controle een sterk houvast.  Zo ook voor een mentalist. In zijn vorige shows creëerde Gili zijn eigen universum waarin álles mogelijk was. Spannend en intrigerend voor de toeschouwer, op de lange duur een povere uitdaging voor de mentalist zelf.

 In CTRL krijgt het publiek een avond vol manipulatie en suggestie. Geen enkele show is dezelfde. De ‘vrije' keuze van het publiek heerst.

 Comedian-Mentalist Gili (aka Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand met zijn succesvolle theatershow ‘Iedereen Paranormaal’ als antwoord op de media-tsunami rond Het Zesde Zintuig.

 Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat mentalist Gili tot een ware kunst wist te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt.

Deze voorstelling is een benefiet ten voordele van VZW Hand in Hand. Deze VZW situeert zich binnen de geestelijke gezondheidszorg. Zij organiseert reeds meer dan 40 jaar een aanbod voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit aanbod is veelzijdig: van ‘ beschut wonen’ of ‘woonomgeving met begeleiding’ tot ‘trajecten richting werk’ of ‘vrijetijdsbesteding’. Steeds staat de mens centraal, met al zijn of haar krachten en kwetsbaarheden. De opbrengst van deze benefietvoorstelling gaat integraal naar het verder uitbouwen van deze werking. 

Iedereen van harte welkom!