U bent hier

Woonhuizen

Peerstraat                

Buurtbeschrijving : Dit woonhuis bevindt zich in het centrum van Gent, meer bepaald in de wijk Rooigem, dichtbij het gelijknamige zwembad. In de buurt is het natuurgebied de Bourgoyen.

Aantrekkelijk voor mensen die nood hebben aan meer begeleiding, zin hebben om af en toe een wandeling te doen in het groen, die dichtbij een bushalte willen wonen.

aantal plaatsen : 7

Nekkersputstraat

Buurtbeschrijving : Dit woonhuis bevindt zich in het centrum van Gent, meer bepaald in de wijk Rooigem, achter het gelijknamige zwembad. In de buurt is het natuurgebied de Bourgoyen, waar je rustige wandelingen kan maken.

Aantrekkelijk voor mensen die gaan voor meer zelfstandigheid, zin hebben om af en toe een wandeling te doen in het groen, die dichtbij een bushalte willen wonen.

aantal plaatsen : 4 

Putstraat

Buurtbeschrijving : Dit woonhuis bevindt zich in St Denijs Westrem, dichtbij het activiteitencentrum de Moester. In de buurt is het Maaltepark, het kasteel Borluut, Ikea, het station en vele winkels.

Aantrekkelijk voor mensen die graag dichtbij het activiteitencentrum wonen, houden van dieren, af en toe een wandeling te doen in het groen, die graag in het groen willen wonen.

Aantal plaatsen : 5

Geitstraat

Buurtbeschrijving : Dit woonhuis bevindt zich in het centrum van Gent, meer bepaald in de bruisende wijk Brugse Poort . In de buurt is buurtcentrum van de vieze Gasten, koffiehuis trafiek, en bij het bureau ….

Aantrekkelijk voor mensen die nood hebben aan veel begeleiding, die dichtbij een buurthuis willen vertoeven

Aantal plaatsen : 2