U bent hier

Woonhuizen

Dahliastraat

Buurtbeschrijving : dit woonhuis ligt in een rustige buurt niet ver van de E. van Beverenplein op driehondertal meter van het Psychiatrisch Ziekenhuis PC Dr. Guislaan en dicht bij de Wijkgezondheidscentrum De Kaai, stedelijke bibliotheek Bloemekenswijk, apotheek en de GB Supermarket, allemaal op wandelafstand.

Aantrekkelijk voor mensen die nood hebben aan intensieve begeleiding en dagtherapie volgen in het psychiatrisch ziekenhuis Dr. Guislaan. 

Aantal plaatsen: 3

Heldenplein

Buurtbeschrijving : dit woonhuis ligt in een rustige buurt en tegelijk op wandelafstand van het centrum van Gent.

Aantrekkelijk voor mensen die nood hebben aan rust en ondersteuning bij de dagdagelijkse activiteiten maar vooral ook een luisterende oor nodig hebben.

Aantal plaatsen: 2

Maria Theresiastraat

Buurtbeschrijving : dit woonhuis bevindt zich aan de Rabotwijk. Het is een multiculturele buurt waar veel winkels en faciliteiten op voetafstand bereikbaar zijn. Ook het Psychiatrisch Ziekenhuis PC Dr. Guislaan is gemakkelijk te voet te bereiken alsook het sociaal restaurant Toreke.  

Aantrekkelijk voor mensen die nood hebben aan intensieve begeleiding en dagtherapie volgen in het psychiatrisch ziekenhuis Dr. Guislaan.

Aantal plaatsen: 5

Meersstraat

Buurtbeschrijving : dit woonhuis bevindt zich in de buurt van het Sint Pietersstation. Het is een levende buurt waar veel winkels, banken, apothekers, de post ezv. op voetafstaand bereikbaar zijn.

Aantrekkelijk voor mensen die nood hebben aan veel begeleiding en zich gemakkelijk met het openbaar vervoer willen verplaatsen.

Aantal plaatsen: 4