U bent hier

Schenking Arteco

Wij willen Arteco bedanken voor hun schenking van 2500 euro, waarmee we de aankoop van onze nieuwe houtkachel zullen bekostigen! 

“Arteco is een jong, dynamich chemisch bedrijf gespecialiseerd in koelvloeistoffen en biedt innovatieve, concurrentiële en efficiënte oplossingen die zorgen voor geoptimaliseerde thermische warmteoverdracht en corrosiebescherming in koelsystemen.

De werknemers hebben een warm hart en zijn begaan met het welbevinden van hun medemensen. Dankzij de bijdrage die collega’s verzameld hebben in de Challenge around the World kunnen de medewerkers van De Moester zich verwarmen aan een nieuwe houtkachel.”

 

Begin dit jaar werden wij gecontacteerd door de mensen van het bedrijf Arteco. Zij waren op zoek naar een organisatie in de buurt, die iets doet voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. 

En zo kwamen zij bij ons terecht… 

Dankzij de inzet van hun werknemers werd er 2500 euro opgehaald! Wij zijn hen dan ook erg dankbaar voor de steun die zij ons geven. En de centen kunnen we goed gebruiken. 

Het geld zal gebruikt worden om onze nieuwe houtkachel te betalen. 

De Moester probeert de kosten van de verwarming te drukken, door eigen hout te gebruiken in de winter. En gezien de bomen op ons domein, hebben we altijd een eigen voorraadje!